handelsmerk roze Beats.

En dat is gewoon alles wat je krijgt: de middentonen worden volledig ondergedompeld in een zee van bas en lage tonen in het middenbereik en hoge tonen worden veel eerder vermeld een bedrag van fatsoen, die heeft een tien dB piek bij ongeveer acht kHz (!).

Dre headphones, Nu zijn merken ontluikende, en iedereen van atleten naar andere herkenbare supersterren, onderschrijft hun populaire tel keepers.

Monster beats studio,Eminem heeft geen koptelefoon, wodka of frisdrank koopjes om te gaan met, maar hij echter in geslaagd tot $ 15 miljoen dit jaar te maken uit zijn weer catalogus en shows. Dus als je probeert om een ​​producten die niet maakt je merkbaar, terwijl in de groep te vinden, dan moet je nodig zou kunnen hebben om ergens anders te kijken.Voor alle London vragen kunt u contact opnemen Kevin Collins, GM, London op T: 0207 748 5258 of kcollins@mktg.

Beats pro, vijf met 27 miljoen dollar net na zijn meest recente album Tha Carter IV in de handel een miljoen gebracht opgehaald via haar om te beginnen met week. De hoofdtelefoon merknaam overgeslagen schillen uit voor een officiële Olympisch sponsoring en in zijn plaats schip versnelling op de atleten rechtstreeks tijdens de hoop dat de sterren zou gebruiken het “b”-logo in de hele wereld.

Beats studio, De campagne “greatness” was een hit van Amerika naar China.

Beats koptelefoon, Wayne ook de kledinglijn Trukfit gelanceerd en heeft een partnerschap met de Pepsi dauw van de berg, de 1ste grote product goedkeuring tijdens de rapper roeping.Jay-Z en New Jersey Nets eigenaar Lewis Katz (foto: Johnny Nunez, WireImage) “De actualiteit van het kan zijn, je moet een ding dat u persoonlijk doen,” zegt frequente Jay-Z collaborateur Timbaland, die behoort nr. Er kunnen tal van Google-integratie voorzien, gedurende de soort Google zoeken, Google Maps, Gmail en Google Chat-toepassingen die kunnen worden geïnstalleerd.De Worldwide Olympisch Comite (IOC) heeft een aantal van de meest betrokken en complexe marketing en reclame procedures om de atleten om zich te houden aan, samen met eventuele bedrijven die samen willen adverteren met de Olympische Online spelen. Niettemin, bovendien moet je in gedachten houden dat de tracks die je hebt gekocht op CD of gedownload op de lijn zijn inmiddels gemengd in de studio geholpen door de bas in je geest .De achterste ervaren 8,0 megapixel camcorder voegt zich bij een ingang die worstelt met two.

Beats by dre, Daarnaast is de Olympische spelen van 2012 bood een geweldige kans voor ons om de grond lopen met hit een aantal klanten en de basis te leggen werk voor deze uitbreiding. Het feit is dat u geen andere keuze dan te verduren hebben, want de geluiden annulering niet in staat zijn uit te schakelen.5mm audiokabel met mobiele telefoon controles, een reinigingsdoekje, en een gewatteerde zip-up dragen bijvoorbeeld dat de hoofdtelefoon vouwen in. In waarheid, het is echt bedoeld is gezien te worden. Zij deden in drommen, leveren van Beats met een heleboel geld in absoluut gratis blootstelling. Elke kabels (plus de doek) zou zijn het handelsmerk roze Beats.

Leave a Comment